Weboldal készítés

Bemutatkozó weboldalak készítése cégek, intézmények, magánszemélyek részére


Napjainkban az internetes jelenlét elengedhetetlen egy vállalkozás, közintézmény számára. Aki a piacon érvényesülni szeretne, mindenképpen rendelkeznie kell egy naprakész, jól áttekinthető, könnyen frissíthető weboldallal.

Az IT for you egyszerűbb, és bonyolultabb statikus, és dinamikus weboldalak készítését, karbantartását, frissítését vállalja magánszemélyek, közintézmények, illetve cégek számára egyaránt.

Mi a különbség a statikus és a dinamikus weboldalak között?

A statikus weboldal akkor megfelelő Önnek, ha a weboldal tartalma ritkán változik. Például egy cég, vagy vállalkozás, alapítvány bemutatása, esetleg egy utazási élményről készített honlap. Az oldal tartalmának változtatása ritkán (az is manuálisan) történik, azaz magához a forráskódhoz kell nyúlni módosításhoz. A weboldal HTML programnyelvet használ, és nélkülöz mindenféle dinamikus lehetőséget.

Előnyei:

♦ az oldal elkészítésének költsége lényegesen kevesebb, mint egy dinamikus oldal esetében
♦ a weboldal kisebb helyigényű
♦ nincs fix havi költség a karbantartásra, csak az esetleges eseti változtatások esetén számítunk fel munkadíjat

Hátrányai:

♦ a weblapok nehezen szerkeszthetők és módosíthatók
♦ a fájlok viszonylag nagy méretűek
♦ rossz keresőoptimalizálás
♦ viszonylag állandó tartalommal rendelkeznek.
♦ nem tartalmaz keresést, és tartalom kategorizált megjelenítését
♦ felhasználóval nehézkes a kommunikáció (nincs fórum, hozzászólási lehetőség)
♦ nagyobb honlapokhoz ami több aloldalt, komolyabb menüket tartalmaz nem ajánlott
♦ weboldal megjelenés, dizájn változtatása nehézkesebb


A dinamikus weboldalak tartalma folyamatosan változhat. Nem szükséges programozói ismeret ahhoz, hogy akár Ön is (a böngészőjén keresztül) tudjon változtatni az oldala tartalmán. A dinamikus weboldalak tartalmazhatnak fórumot, chat-et, a megjelenő tartalmakhoz fűzhetnek hozzászólásokat a látogatók. A webfejlesztés során az oldal programozása PHP nyelven történik, beágyazott stílusok vagy stíluslapok határozzák meg az oldal kinézetét. A weboldal egy alap tartalomkezelőre épül, így ennek köszönhetően, weboldala bármikor bővíthető új funkciókkal.

A statikus oldallal szemben leginkább csak előnyökről beszélhetünk:

♦ tartalmát Ön is módosíthatja
♦ egyedi megjelenés, dizájn
♦ folyamatosan változó/változtatható tartalom
♦ egyszerűen bővíthető
♦ egyszerű és bonyolultabb feladatokra egyaránt alkalmas
♦ fórum, chat, hozzászólási lehetőség
♦ fotógalériák, videók megjelenítése
♦ űrlapok, beviteli mezők kezelése
♦ fejlett programnyelv, adatbázis használata


Keresőoptimalizálás

A SEO a "search engine optimization" vagy "search engine optimizer", azaz keresőoptimalizálás, illetve keresőoptimalizáló rövidítése. Lényege, hogy weboldala az internetes keresőoldalak (pl. Google) segítségével könnyen megtalálható legyen, így cége, vállalkozása, vagy egy intézményi weboldal kulcsszavakra való kereséssel megjelenik a keresőoldalak listájában. A Google a legismertebb ilyen oldal, ahol díjmentesen, ingyenesen elhelyezhető az Ön oldala is.

Ne bízzon meg olyan keresőoptimalizáló cégekben, webes ügynökségekben és tanácsadó cégekben, amelyek sok pénzt kérve garantálják Önnek weboldala keresőkben való elhelyezését!

Senki sem garantálhatja Önnek, hogy a webhelye az első helyen jelenik meg a Google rendszerben!

Az IT for you a Google adta ingyenes lehetőségeket kiaknázva biztosítja Önnek, hogy weboldala a lehető leghamarabb, és a legjobb helyen jelenjen meg a keresőoldalak listájában! És mindezért nem számolunk fel külön költséget.

Rólunk

Az IT for you egy, a közelmúltban megalakult magánvállalkozás, amely informatikai területen széles körben, személyre szabottan nyújt különféle szolgáltatásokat Budapest területén. Célunk professzionális, költséghatékony megoldások értékesítése magánszemélyek, cégek, és intézmények számára egyaránt.

Elérhetőségeink

e-mail: info@itforyou.hu

Weboldal: www.itforyou.hu

Facebook oldalunk: facebook.com/itforyou