Számítógép szerviz

Hibás, nem működő számítógépek helyszíni javítása, szervizelése

Még a legkorszerűbb, legújabb számítógépek is meghibásodhatnak. A hiba oka lehet szoftveres (programhiba), és hardveres (fizikai hiba) is. Mindkét esetben a gép használhatatlanná válhat, amely hátráltathatja munkájában.

A hibás számítógépek szervizbe szállítása rengeteg elpocsékolt időt jelenthet, és akár több napig is a szervizben lehet a munkaeszköze. Emellett irreális összegeket kérhetnek a javításokért, és sok esetben ez nem fedi a tényleges javítási költségeket!

Mindez elkerülhető, ha otthonában, irodájában az Ön szeme láttára javítjuk számítógépét, így ténylegesen csak az elvégzett munkát fizeti meg.

Az IT for you munkatársai a hibabejelentést követően rövid időn belül házhoz mennek, így otthonában, illetve munkahelyén helyszínen hárítják el a hibát, hogy Ön a lehető legkevesebb idő alatt újra végezhesse munkáját.

Minden javításról, szervizelésről dokumentációt készítünk, és 3 hónap teljeskörű garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára.

A leggyakoribb hibajelenségek a következők lehetnek:

♦ a számítógép áram alatt van, de mégsem kapcsol be
♦ bekapcsol a gép, de sípoló hangot ad, nem tölt be a rendszer
♦ bekapcsolás után égett szag érezhető, a számítógép leáll
♦ villog, vibrál a képernyő
♦ gyakran "fagy" a gép, kék képernyő jelenik meg ("kék-halál")
♦ gyakori indokolatlan újraindulás
♦ érezhető lassulás, a gép folyamatosan tölt
♦ hibaüzenetek egyre gyakrabban jelennek meg
♦ nincs internet elérés, hálózati nyomtatók, meghajtók nem érhető el
♦ levelezőrendszere nem működik
♦ esetlegesen adatvesztés is előfordulhat

Ha számítógépe felmondta a szolgálatot, hívjon minket, hogy a lehető leghamarabb újra zökkenőmentesen végezhesse munkáját!

 

A számítógépek hardveres, és szoftveres karbantartására sokan nem szentelnek elegendő figyelmet, pedig gépeink élettartamát, valamint szoftvereink megfelelő működését jelentősen befolyásolhatja.

A számítógépek legalább egy, de sok esetben több ventilátort használnak az egyes hardverelemek hűtésére. Ezen ventilátorok egy idő után összeszedik a környezetükben lévő port, szennyeződést, melynek következményében teljesítményük csökkenhet, elviselhetetlenül zúgni kezdenek.

Az alábbi képeken jól látható milyen is az, ha egy számítógép elhanyagolt állapotban van. A lerakódott por nedves levegővel érintkezve elektromos vezető réteggé is válhat és akár zárlatot, tüzet is okozhat!

 

Por rakódhat le a többi hardverelemre is, amely porréteg megakadályozhatja a megfelelő hőleadást, így gépe akár teljesen működésképtelenné válhat, komolyabb anyagi károk is keletkezhetnek.

A merevlemezen egy idő után elszaporodhatnak a fölösleges fájlok, nem kívánt beépülő szoftverek, melyek jelentősen lassíthatják a gép működését. Ezen fájlok és szoftverek eltávolítása erősen ajánlott.

Miben állhatunk az Ön rendelkezésére?

♦ számítógépeinek teljes körű portalanítása
♦ hardvereszközeinek diagnosztizálása, a hibás eszközök kiszűrése (cseréje)
♦ fölösleges szoftverek, fájlok eltávolítása
♦ szoftvereinek naprakész frissítése
♦ igény szerint (hosszabb távon is) folyamatos felügyelet, karbantartás

Rólunk

Az IT for you egy, a közelmúltban megalakult magánvállalkozás, amely informatikai területen széles körben, személyre szabottan nyújt különféle szolgáltatásokat Budapest területén. Célunk professzionális, költséghatékony megoldások értékesítése magánszemélyek, cégek, és intézmények számára egyaránt.

Elérhetőségeink

e-mail: info@itforyou.hu

Weboldal: www.itforyou.hu

Facebook oldalunk: facebook.com/itforyou