"A zenekarunknak szükség volt már egy egyszerű, de nagyszerű, áttekinthető weblapra. Miután felkerestük az IT for you-t, azonnal nekiláttak a munkának és nagyon rövid idő alatt egy tökéletes honlapot alkottak nekünk.

Az oldal elkészülte után is készségesen segítettek és ha nem értettünk valamit a kezeléssel kapcsolatban, akkor emberi nyelven elmagyarázták. Röviden a munkájukról: gyors, precíz, igényes. Erősen ajánlott!"

Álomkor zenekar

 

"Egy szabolcsi ál informatikus által tönkretett két hírportálunkat az IT for You építette újra, múlt héten pedig professzionális fejlesztést hajtott végre. A hírportálok tökéletesen működnek és megjelenési formájuk messze felülmúlják a hasonló témájú hírportálok külső felületét. Gratulálunk a csapatnak és köszönjük Bok Péter informatikus alkotását."

Magyar Nő Magazin és Magyar Tudat Hírportál tulajdonosai

www.magyartudat.com
www.magyarno.com

 

"A laptopom hibájával kerestem fel az IT for you-t. Már aznap válaszoltak is, másnapra használhattam a gépemet. Gyors, megbízható, olcsó. Csak ajánlani tudom!"

Bihari István / XIX. ker.

 

"A számítógépem folyamatosan újraindult, lefagyott. A munkáimat nem tudtam elmenteni. Ekkor találtam rá az IT for you oldalára, akik telefonon gyorsan, hatékonyan segítettek. Sikerült jópár vírustól megszabadítaniuk. Azóta a munkám zökkenőmentes."

Balog Emese / VII. ker.

Rólunk

Az IT for you egy, a közelmúltban megalakult magánvállalkozás, amely informatikai területen széles körben, személyre szabottan nyújt különféle szolgáltatásokat Budapest területén. Célunk professzionális, költséghatékony megoldások értékesítése magánszemélyek, cégek, és intézmények számára egyaránt.

Elérhetőségeink

e-mail: info@itforyou.hu

Weboldal: www.itforyou.hu

Facebook oldalunk: facebook.com/itforyou